Julerbjudande från Esse Probiotic Skincare 
Köp Sensitive Cleanser & Nourish Moisturiser & få Resurrect serum 15ml på köpet !
Passa på att ta del av detta fantastiska erbjudandet. Detta kit innehåller produkterna Sensitive Cleanser, Nourish Moisturiser och Resurrect Serum, tre favoriter i sensitive serien. 

Sensitive Cleanser – är en ekologisk ansiktsrengöring som effektiv rengör utan att torka ut eller irritera en känslig och reaktiv hud. Resultatet blir en mjuk och ren hud i balans.

Nourish Moisturiser – är en ekologisk ansiktskräm som kan används både dag och natt. Nourish Moisturiser arbetar för att förbättra hudens barriärfunktion vilket förhindrar att fukt avdunstar samtidigt som din hud på ett effektivt sätt kan stänga ute föroreningar. Denna närande kräm är perfekt nu i höst/vintertid.

Resurrect Serum – är ett ekologiskt ansiktsserum speciellt anpassat för dig med känslig hud som på ett effektivt sätt vill minska synliga ålderstecken. Kombinationen känslig hud och antiage effekt är svår, detta serum gör det nu möjligt att även känslig hud få resultat som förbättrad fuktnivå, minskade rynkor och fina linjer.

Sedan Esse startades har de alltid jobbat hårt för att hålla fast vid några grundläggande värden. Ett av dessa värden är att de ska göra vad de kan för att förbättra tillståndet på planeten som vi kallar hem 🌍 De arbetar därför ständigt med att minska deras koldioxidavtryck på deras förpackningar och de kommer att fortsätta göra ändringar i deras förpackningar under de kommande åren.
Ett resultat av deras arbete med detta är den yttre kartongen på julpaketet som är tillverkad av 100% sockerrör bagasse, vilket innebär att den är biologiskt nedbrytbar och komposteras i din trädgård på cirka 30 dagar. Något som vi är riktigt stolta över! 🌱