Varmt välkommen till en yogastudio med hög kvalité. Det erbjuds endast ca. 10platser per klass så alla kan känna trygghet och utvecklas säkert!(6 platser nu eftersom Corona situationen)

Att yoga på stranden eller i naturen är helt underbart. Morgonpassen är vi i småbåtshamnen på stranden och vid dåligt väder så går vi in i studion, eftersom jag nu endast tar in 6st personer i studion är det de som bokat som har förtur, annars är det bara att dyka upp. Alla sommarpassen kostar 150kr/pass och betalning sker per tillfälle nu i dessa tider. Det känns tryggast både för mig och er då vi självklart ska stanna hemma vid minsta symtom. Givetvis kan ni boka er flera veckor. Skulle det bli fullbokat så kommer schemat att utökas. Boka er via mail info@buenosdiaz.se eller till tel 0411-66333, 0704378872.

Ligger det ett pass innan samma dag så kan dörren vara låst och öppnas senast 15min innan passet startar. Kom gärna lite innan så du hinner landa på mattan i lugn och ro. Håll samtal lågmälda innan passet börjar för hänsyn till andra deltagare.