Julerbjudande!

Årets kampanj från M Picaut, köp produkter för 1099kr och få en Hydra miracle serum eller Precious oil serum.

Hydra miracle serum

Ett intensivt återfuktande serum med naturens allra finaste fuktgivare från djuphavsalger, tamarindfrukt, havtorn och hyaluronsyra. Ett biopatent “tredje generationens hyaluronsyra” stimulerar cellförnyelsen och bygger upp huden inifrån och förbättrar Anti Age-effekten. Huden blir mirakulöst återfuktad och får en ny skönhet och lyster. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.

Precious oil serum

Ett Anti Age-serum som ger näring och silkeslen hy. Tack vare naturliga peptider ökar även hudens egen produktion av kollagen, vilket minskar fina linjer och rynkor. Serumet är baserat på exklusiv olja av aprikoskärna, jojoba och havtornsfröolja från ekologiska odlingar. Ger huden en riktig näringsinjektion. För alla hudtyper, särskilt torr eller mogen hy.

Julerbjudande från Esse Probiotic Skincare

Köp Sensitive Cleanser & Nourish Moisturiser & få Resurrect serum 15ml på köpet !

Passa på att ta del av detta fantastiska erbjudandet. Detta kit innehåller produkterna Sensitive Cleanser, Nourish Moisturiser och Resurrect Serum, tre favoriter i sensitive serien.

Sensitive Cleanser – är en ekologisk ansiktsrengöring som effektiv rengör utan att torka ut eller irritera en känslig och reaktiv hud. Resultatet blir en mjuk och ren hud i balans.

Nourish Moisturiser – är en ekologisk ansiktskräm som kan används både dag och natt. Nourish Moisturiser arbetar för att förbättra hudens barriärfunktion vilket förhindrar att fukt avdunstar samtidigt som din hud på ett effektivt sätt kan stänga ute föroreningar. Denna närande kräm är perfekt nu i höst/vintertid.

Resurrect Serum – är ett ekologiskt ansiktsserum speciellt anpassat för dig med känslig hud som på ett effektivt sätt vill minska synliga ålderstecken. Kombinationen känslig hud och antiage effekt är svår, detta serum gör det nu möjligt att även känslig hud få resultat som förbättrad fuktnivå, minskade rynkor och fina linjer.

Sedan Esse startades har de alltid jobbat hårt för att hålla fast vid några grundläggande värden. Ett av dessa värden är att de ska göra vad de kan för att förbättra tillståndet på planeten som vi kallar hem 🌍 De arbetar därför ständigt med att minska deras koldioxidavtryck på deras förpackningar och de kommer att fortsätta göra ändringar i deras förpackningar under de kommande åren.

Ett resultat av deras arbete med detta är den yttre kartongen på julpaketet som är tillverkad av 100% sockerrör bagasse, vilket innebär att den är biologiskt nedbrytbar och komposteras i din trädgård på cirka 30 dagar. Något som vi är riktigt stolta över! 🌱

Yoga hemma nu i coronatider

Nu med dessa restriktioner som gäller i Skåne är yogastudion stängd. Men sluta inte yoga! Genom en sluten Facebook grupp får du tillgång till inspelade klasser att utöva var och när som helst, för en engångssumma på 500kr. Pilates, Ashtangayoga, Mediyoga och Yinyoga finns från nybörjare till fortsättnings klasser. Alla kan vara med! Sök inträde till gruppen ”Buenosdiaz Yogastudio”. Maila info@buenosdiaz.se, ring 0411-66333 eller sms på 0704378872 för ev. frågor.


Så hanterar Buenosdiaz restriktionerna.

Buenosdiaz följer hälsovårdsmyndighetens rekommendationer, spritar ytor, handtag mm. flera gånger dagligen. Väntrummet är stort så avstånd är inget problem, jag önskar även att kunder kommer angränsande till sin tid för att minimera möten. I behandling används mun & ansiktsvisir. 
 
P.g.a. de nya restriktionerna har nu hudvårdssalongen öppet efter behov, det innebär att alla behöver boka tid även om du önskar köpa produkter eller presentkort. Att boka tid för inköp känns tryggt då jag kan fördela så det är minimalt med personer samtidigt på salongen. En del tider är tillgängliga på hemsidans bokningssystem, skulle ingen tid där passa ring 041166333 mejla info@buenosdiaz.se eller smsa 0704378872 så löser vi en det!