Senaste inom hudvård

Vår hud har utvecklats under 1,9 miljoner år av evolution och är ett av de mest fantastiska, unika och smarta organ vi människor har. Det är dags att vi börjar använda dess naturliga funktioner i detta extraordinära system.

Om du har en känslig eller obalanserad hud så ge vårt hudvårdskoncept en chans. Du kommer att häpna över resultatet.

Detta menar CHRISTOPHER GENBERG grundare för Floranie Skincare.

Jag har i över 10 år bokstavligen varit besatt av hudens hälsa. Jag har ägnat hundratals timmar åt att studera huden och dess komplexitet samtidigt som jag, tillsammans med min mamma, byggde ett Probiotiskt Hudvårdsmärke i Sverige. Det var först nyligen som jag upptäckte kraften hos hudens endocannabinoidsystem. Detta komplexa signalsystem påverkar nästan alla funktioner i vår hud – hela vägen från översta hudlagret (epidermis) ner till hypodermis.

Endocannabinoidsystemet och dess alla fantastiska funktioner har lagt grunden till Floranie Skincare. Vi vill förbättra självkänslan för alla människor runt om i världen. Vi är övertygade om att nyckeln till en perfekt hudhälsa (hög elasticitet & fasthet utan inflammationer) är att balansera upp hudens endocannabinoidsystem (ECS).

Vetenskapen och forskningen kring vårt endocannabinoidsystem utvecklas snabbt och vi är därför ödmjuka inför vårt uppdrag. Vi är redo att leda hudvårdsindustrin mot en bättre, mer effektiv och långsiktigt hållbar framtid.

Sommarerbjudande behandlingar!

Klassisk Manikyr inkl. nagellack

I denna klassiska manikyr ingår det ett nagellack från Mii (168kr) som ni får med er hem. Snabbtorkande lack – Superglans – Lång hållbarhet – Pro-glide brush gör appliceringen enkel – Innehåller: – C-vitamin som ger näring – Vitamin B5 förbättrar flexibiliteten – A-vitamin stärker naglarna – E-vitamin återfuktar naglarna och förhindrar att de skivar sig och blir missfärgade. Ord. 495kr nu 395kr! Detta erbjudande gäller t.o.m. 31/8-23 därefter ordinarie pris.

Sommar express ansiktsbehandling inkl. färg av fransar & bryn

I denna ansiktsbehandling 30min, ingår dubbelrengöring, peeling, färgning av fransar & bryn, brynformning samt ansikts & nack massage. Njut av en lugn stund samtidigt som huden återfuktas och stärks inför sommarens alla utmaningar! Ord. 545kr nu 445kr. Detta erbjudande gäller t.o.m. 31/8-23 därefter ordinarie pris.

Frekvensterapi

Healy är nya generationens frekvensapparat som är nu så komprimerad att den är bärbar och förprogrammerad med program som alla kan använda. Med Healy aktiverar vi kroppens egen läkningsförmåga och balanserar energifältet i och runt kroppen på ett holistiskt sätt. Allt materia är uppbyggt av frekvenser så även alla kroppens organ. Healy är en medicinsk produkt för smärtbehandling vid kronisk smärta, fibromyalgi, skelettsmärta och migrän samt stödbehandling vid psykiska besvär som depression, ångest och relaterade sömnproblem. 

Med denna smarta apparat som är uppbyggd med en kvantsensor har den en funktion att skanna och känna av obalanser i kroppens olika frekvenser och ger då behandlingsalternativ. Detta gör att behandlingen blir mer direktanpassad just för stunden, då vi har många processer igång samtidigt kan det annars vara svårt att veta vad att fokusera på för bästa resultat. Obalans i kroppen uppkommer när fysiska och emotionella utmaningar förändrar flödet i de hälsosamma kroppsprocesserna (frekvenserna).

Denna enkla, smidiga apparat är utvecklad i Tyskland av utvecklare och ingenjörer som i 15 år har varit kopplad till TimeWaver systemet. Personen bakom allt heter Marcus Schmieke. Vetenskapen bakom Healy och Time Waver är baserad på Becker och Nordenstroms teori att ”många sjukdomar och obalanser i kroppen är orsakade av att skillnaden i cellmembranens elektriska potential har minskat onaturligt.”

Här på Buenosdiaz kan du få behandling, välj mellan 30min för 350kr eller 60 min för 600kr.

Kom och bli nerbäddad och vila med Healys frekvenser. Healy är en medicinsk enhet som bärs på kroppen för att stimulera läkning med hjälp av individuellt bestämda energifrekvenser. Det används för behandling av kronisk smärta, fibromyalgi, skelettsmärta och migrän, samt för stödjande behandling av depression, ångest och relaterade sömnstörningar. Obs om du har epilepsi, pacemaker eller äter hjärtmedicin (blodtrycksmedicin går bra) avråder vi från denna typen av behandling.

Nu har vi även testgrupper där vi kommer dokumentera möjliga effekter. Vid första behandlingen sätter vi en tidsplan och mål. Vi kommer fokusera på målgrupper med smärta som t.e.x. fibromyalgi eller migrän, sömnproblematik och trötthet samt ångest. Känner du att just du passar in och vill vara med tveka inte att boka till reducerat pris 200kr / tillfälle.


Mii Cosmetics

Mii är utvecklat för hudterapeuter och sätter hudens välmående i fokus.

Mii arbetar med effektiva aktiva ingredienser för att göra makeup som inte bara är snygg utan även är bra huden.

Erbjudande Vår-delux ansiktsbehandling

Privatlektion Yoga/Pilates

Med privatlektion i pilates eller yoga så anpassas varje tillfälle till just dig!

Kanske vill du utvecklas i teknik, anpassa efter någon skada eller bara är nyfiken på yoga men inte vill vara i grupp då är privatlektion ett bra val.

Lektionen är ca 90min så det finns tid för reflektion och samtal.

Om så önskas skapas ett program att göra hemma.

Är ni flera som önskar boka samtidigt, då anpassas priset.

Investering 1200kr

Aventurine Radiance Treatment Mask

En lyxig anti age-mask berikad med Alger från den svenska västkusten, Ljungblommor och Aventurin kristall.

Effektiv Mandelsyra och Laktobionsyra ger en huden ny lyster-boost, jämnare hudton och en bättre struktur.

Vit Lera tillsammans med Kiseldioxid, även kallad ”skönhetsmineralet”, Avokado och Sheasmör stimulerar kollagenet och skänker huden ny styrka.

Prebiotika och Svamp extrakt lugnar och balanserar.

Verksamma peelingkorn fyllda med lugnande B5-vitaminer aktiveras vid en lätt massage och ger en extra antioxidantbehandling.

Resultatet av blir en klar, sidenmjuk hud med lyster.
Dermatologiskt testad och godkänd för känslig hy.

Nyhet från M Picaut: “Ansiktsmask med svenska alger, ängsull och bergkristall”

Rock Crystal Clear Treatment Mask är en mild och effektiv ansiktsmask med alger, ängsull och bergkristall som vänder sig till mer än en generation.
– Den fungerar både som rengörande ansiktsmask för tonåringen och som lystermask till mamma och pappa, säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Den nya dubbelverkande ansiktsmasken Rock Crystal Clear Treatment Mask från svenska hudvårdsserien M Picaut har brett användningsområde. Dels hjälper den problemhud med sin peelingeffekt som rengör på djupet och minimerar orenheter, dels ger den fukt, lyster och lugnar huden.
– Den här är en hyllning till vårt “Less is more”- tänk, som vi har i hela vår hudvårdsserie, och till den nya tidens spot treatment och rengörande mask. Dessutom torkar den inte ut huden utan återfuktar på djupet, säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.
Några av de spännande ingredienserna i Rock Crystal Clear Treatment Mask är bland annat alger från svenska Västkusten, bergkristall och ängsull.
– Jag stod på ett berg i Bohuslän och såg ut över det härliga landskapet i skärgården med ängsullen som vippade i vinden. Där och då kände jag att det var dags att göra en hudvårdsprodukt som bygger på våra fantastiska svenska ingredienser med lång tradition inom folkmedicin, säger Mette Picaut.
Bergkristallen är rik på mineraler och spårämnen som balanserar huden. De mineralrika algerna, som odlas i bohuslänska Kungshamn, har en unik förmåga att binda fukt i huden och även verka renande och skydda huden från föroreningar. Den vilda ängsullen är sedan länge känd för sina lugnande egenskaper på känslig hy.
– Ansiktsmasken innehåller samma vilda blommor som växer vid kusten där jag bor och algerna från Kungshamn ger huden en otrolig boost av fukt och mineraler, säger Mette Picaut.
Resultatet är en problemlösande ansiktsmask med syror och mineraler som gör huden ren, len och ger massor av lyster.
– Det här är en mild, men effektiv, mask som kan trolla med problemhy. Dessutom ger den lyster och lugnar huden. Du blir helt enkelt silkeslen på ett sätt som är svårt att beskriva. Formulan är rik, dryg och nästan krämig, säger Mette Picaut.
Rock Crystal Clear Treatment Mask (50 ml) finns att köpa hos auktoriserade hudterapeuter, spa och utvalda webbshoppar. Rekommenderat pris är 499 kr hos återförsäljare.

Rock Crystal Clear Treatment Mask:

 • Dubbelverkande peeling- och lystermask.
 • Rengör på djupet.
 • Minimerar orenheter och pormaskar.
 • Ger klarare och sidenmjuk hy.
 • Normaliserar hudens talgproduktion.
 • Dämpar inflammationer och balanserar huden.
 • Reparerar och stärker kollagenproduktionen.
 • Återfuktar och ger näring.

Ingredienser:

 • Silica, från alger som odlas på svenska Västkusten, skyddar mot skadlig UV-strålning, ger fukt och har en rengörande effekt.
 • Aktivt kol rengör på djupet.
 • Vild ängsull lugnar och skyddar huden.
 • Bergkristall är rik på mineraler och spårämnen som balanserar hyn.
 • Prebiotika ger näring till hudens goda bakterier.
 • Sulfur balanserar talgproduktionen samt lugnar och motverkar rodnad.
 • Naturlig salicylsyra (BHA) samt lactobionsyra (PHA) peelar skonsamt, men effektivt.
 • Kiselgur reparerar kollagenet, ger rikligt med mineraler och hjälper vid hudåkommor som akne och eksem.
 • Broccoliolja mjukgör och ger näring.

Ekologiskt solskydd spf 30

Ett ekologiskt certifierat, mineralbaserat solskydd som ger bredspektrumskydd för att både UVA och UVB strålar (våglängd 373nm).

Oparfymerad med milda konserveringsmedel är den idealisk för känslig hy. Snabbt nedbrytbar och korallvänlig.

99% Natural

54% Organic

100% Vegan

100% Cruelty Free

221g Carbon Offset