Hyr rum hos oss, allt inom hälsa!

Extra 4-veckors vårkurs i Yoga

Ansiktsbehandling friskvård

Tänk på att reglerna för friskvård är utformade så att det är upp till arbetsgivaren att bedöma om behandlingen är godkänd, så kolla alltid med din arbetsgivare att det gäller på din arbetsplats!

Kopping massage/gymnastik för ansikte/kropp!


Önskar du bättre lyster, elasticitet, fasthet & mindre påsar under ögonen? En friskare hy helt enkelt. Då måste du testa Kopping! Nu finns det på salongen.

FLORANIE BLIR 1753 SKINCARE

Skriven av Christopher Genberg

För några månader sedan så fick vi ett brev från en enorm hudvårdsgigants jurister. De menade på att vårt varumärkesnamn var allt för likt ett av namnen på deras Italienska företag.

Efter att ha kontaktat en svensk jurist för att fråga om de hade belägg för sitt anklagande så fick vi svaret att ”de har ingenting att komma med men ni kommer inte ha varken tid eller pengar att gå emot dem i rätten”.

Detta enorma företag tycker helt enkelt inte om vårt budskap och vill därför stoppa oss. Detta ser vi som ett väldigt gott tecken på att vi håller på att lyckas med vår vision. Att förändra och förbättra hudvårdsindustrin i grunden.

Nästa steg var att byta företagsnamn. Frågan var då vad vi skulle kunna heta. När vi började läsa om Cannabisens historia så ramlade vi över namnet på en av våra mest kända svenskar någonsin – Carl Von Linné. 

Carl Von Linné var personen som namngav Cannabis Sativa i sitt stora botaniska uppslagsverk. Detta skedde år 1753.

Namnet 1753 SKINCARE är en hyllning till både Carl Von Linné och den växt som utgör grunden i allt det vi gör – Cannabis Sativa.

Förutom namnbytet så har vi även uppgraderat våra förpackningar (se ovanstående bild).
Det officiella datumet för nya varumärkesnamnet är den 1 september.

Innehållet i produkterna är givetvis detsamma som innan. En magisk kombination av CBD, CBG och MCT-olja.

Vi hoppas att du gillar vårt nya koncept.

Senaste inom hudvård

Vår hud har utvecklats under 1,9 miljoner år av evolution och är ett av de mest fantastiska, unika och smarta organ vi människor har. Det är dags att vi börjar använda dess naturliga funktioner i detta extraordinära system.

Om du har en känslig eller obalanserad hud så ge vårt hudvårdskoncept en chans. Du kommer att häpna över resultatet.

Detta menar CHRISTOPHER GENBERG grundare för Floranie Skincare.

Jag har i över 10 år bokstavligen varit besatt av hudens hälsa. Jag har ägnat hundratals timmar åt att studera huden och dess komplexitet samtidigt som jag, tillsammans med min mamma, byggde ett Probiotiskt Hudvårdsmärke i Sverige. Det var först nyligen som jag upptäckte kraften hos hudens endocannabinoidsystem. Detta komplexa signalsystem påverkar nästan alla funktioner i vår hud – hela vägen från översta hudlagret (epidermis) ner till hypodermis.

Endocannabinoidsystemet och dess alla fantastiska funktioner har lagt grunden till Floranie Skincare. Vi vill förbättra självkänslan för alla människor runt om i världen. Vi är övertygade om att nyckeln till en perfekt hudhälsa (hög elasticitet & fasthet utan inflammationer) är att balansera upp hudens endocannabinoidsystem (ECS).

Vetenskapen och forskningen kring vårt endocannabinoidsystem utvecklas snabbt och vi är därför ödmjuka inför vårt uppdrag. Vi är redo att leda hudvårdsindustrin mot en bättre, mer effektiv och långsiktigt hållbar framtid.

Mii Cosmetics

Mii är utvecklat för hudterapeuter och sätter hudens välmående i fokus.

Mii arbetar med effektiva aktiva ingredienser för att göra makeup som inte bara är snygg utan även är bra huden.

Privatlektion Yoga/Pilates

Med privatlektion i pilates eller yoga så anpassas varje tillfälle till just dig!

Kanske vill du utvecklas i teknik, anpassa efter någon skada eller bara är nyfiken på yoga men inte vill vara i grupp då är privatlektion ett bra val.

Lektionen är ca 90min så det finns tid för reflektion och samtal.

Om så önskas skapas ett program att göra hemma.

Är ni flera som önskar boka samtidigt, då anpassas priset.

Investering 1200kr