Buenosdiaz har flyttat!

Yoga hemma nu i coronatider

P.g.a. Covid-19 situationen är studion stängd för tillfället! Men sluta inte yoga! 

Du kan välja mellan Zoom eller Facebook Yoga.

Zoom

Nya kurser startar vecka v.13 450kr/kurs eller ”drop in” pris 150kr i mån av plats.
Genom att yoga via Zoom ser jag er och ni mig, vi yogar i realtid! Efter anmälan får du en länk som du kopplar in dig på, enkelt! Är du osäker så hjälper jag dig. Alla kan vara med nybörjare som van utövare! Är du osäker på vilket pass som passar dig? Kontakta mig så hjälper jag dig! Priset gäller per inloggning, så flera i samma hushåll/kompisar kan yoga tillsammans. Först till kvarn ca 15st/pass. Boka dig via mail info@buenosdiaz.se el 0704378872.

Onsdagar kl. 16.45 Mediyoga ca. 70min

Onsdagar kl. 18.30 Pilates/Yinyoga ca. 80min

 

Facebook

Genom en sluten Facebook grupp får du tillgång till inspelade klasser att utöva var och när som helst, för en engångssumma på 500kr. Pilates, Ashtangayoga, Mediyoga och Yinyoga finns från nybörjare till fortsättnings klasser. Alla kan vara med! Sök inträde till gruppen ”Buenosdiaz Yogastudio”. Maila info@buenosdiaz.se, ring 0411-66333 eller sms på 0704378872 för ev. frågor.

Så hanterar Buenosdiaz restriktionerna.

Buenosdiaz följer hälsovårdsmyndighetens rekommendationer, spritar ytor, handtag mm. flera gånger dagligen. Väntrummet är stort så avstånd är inget problem, jag önskar även att kunder kommer angränsande till sin tid för att minimera möten. I behandling används mun & ansiktsvisir. 
 
P.g.a. de nya restriktionerna har nu hudvårdssalongen öppet efter behov, det innebär att alla behöver boka tid även om du önskar köpa produkter eller presentkort. Att boka tid för inköp känns tryggt då jag kan fördela så det är minimalt med personer samtidigt på salongen. En del tider är tillgängliga på hemsidans bokningssystem, skulle ingen tid där passa ring 041166333 mejla info@buenosdiaz.se eller smsa 0704378872 så löser vi en det!