Jag heter Pernilla Swartz, är leg.psykolog och har flyttat ner till Ystad från Stockholm för ett år

sedan. Jag har arbetat inom bland annat vuxenpsykiatrin, primärvården och senaste åren på en 

mottagning för unga vuxna med beroendeproblem och psykisk ohälsa.

-Går du igenom förändringar i livet som leder till oro och ångest: som separationer, sjukdom eller förluster av olika slag. Eller kanske känner du dig nedstämd

-Har du svårt att reglera och hantera känslor och har problem i relationer. Eller börjar märka att du lever i en relation som är destruktiv på olika sätt. 

-Har du börjat fundera kring ditt förhållande till alkohol eller andra runt dig har uttryckt oro för dig. Kanske har det blivit att du dricker oftare och mer med tiden och du märker att det leder till negativa konsekvenser på olika sätt för dig själv eller dina nära. 

-Har du problem att sortera och prioritera i vardagen med exempelvis jobb, studier, familj eller annat, känner dig stressad och överväldigad.

-Har du börjat fundera kring din egen bakgrund och mönster i den familj du växt upp i och hur relationerna där påverkar dig idag.

Vi människor är olika sårbara för påfrestningar i livet och om man fastnat och har svårt att förändra på egen hand kan samtalsterapi vara en god hjälp på vägen. Välkommen att höra av dig så lägger vi upp en plan tillsammans. Jag börjar alltid med 1-3 möten där vi ser om vi kan jobba ihop. I samtalsterapi är relationen grundläggande för att det ska bli bra och det är viktigt för mig att du som patient kan känna förtroende för mig.

Välkommen att höra av dig:

Mejl: pernillaswartz@hotmail.com 

Tel: 0739124878