• Ansiktsbehandlingar

  Alla ansiktsbehandlingar går att få med  Esse skincare eller M Picaut.

  För att uppnå optimal hud, är vi beroende av de probiotiska mikrober som lever i och på huden. Utan mikrober klarar inte huden av att ens utföra dess mest grundläggande funktioner och åldras mycket snabbare. Esse skapar en miljö på huden som stödjer tillväxten av godartade mikrober. Prebiotika tillförs som näring till dem och LEVANDE probiotika tillförs i två av våra serum för att åstadkomma fundamentala förbättringar av hudens mikrobiom. Esse är skeptiska mot åtgärder som skadar huden för att nå snabba resultat, istället förbättrar vi hudens hälsa för att dämpa dess åldrande på lång sikt.

  Vi har från det att vi bildades hållit oss till våra grundläggande värderingar – vi är ekologiskt certifierade, stödjer rättvis handel, veganskt och emot djurförsök. Vi är också koldioxidneutrala.

  M Picaut

  M Picaut tror på “Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Tillsammans med aktiva peptider som ger resultat är M Picaut ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera.  Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från.

  Ansiktsbehandling Klassisk , 60 min, 995kr
  I denna behandling ingår. Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansikts & nackmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter & foundation om så önskas. Varje behandling anpassas efter hudens tillstånd och behov.
  Ansiktsbehandling Express, 30min, 525kr
  I denna behandling ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, brynformning, ansikts & nackmassage samt avslutande produkter & foundation om så önskas. Varje behandling anpassas efter hudens tillstånd och behov.

  Ansiktsbehandling Friskvård, 45min, 795kr

  I denna behandling fokuserar vi på olika massagetekniker med vårdande produkter för ansikte och nacke, för att släppa spänningar och öka flöde som ger lyster. Du får en rengöring, lång massage och ansiktsmask. Tänk på att reglerna för friskvård är utformade så att det är upp till arbetsgivaren att bedöma om behandlingen är godkänd, så kolla alltid med din arbetsgivare att det gäller på din arbetsplats!

 • Extra tillägg i Ansiktsbehandling

  Extra portömning 15min 200kr

  Fransfärgning 175kr

  Brynfärgning 115kr

  Frans & Brynfärgning 195kr

  Vaxning överläpp 95kr

  Vaxning haka 110kr

  Vaxning haka & överläpp 175kr

  Extra massage 15min 200kr

 • Friskvårdsmassage

  Njut av en härligt avkopplande massage som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro.

  Kropp 30min 425 kr

  Kropp 50min 695 kr

 • Vaxning

  Välj mellan rollervax eller sockervax.

  Rollervax är ett traditionellt vax som passar de flesta.

  Sockervax eller sugaring som det också kallas är en skonsam vaxningsmetod. Det gör mindre ont och är även bra för känslig hy. Ett helt naturligt vax då det endast består av socker, vatten och citron.

  Rygg 359kr
  Halva ben inkl. knä 359 kr
  Hela ben inkl. bikini 559 kr
  Halva ben inkl. bikini 459 kr
  Armar 259 kr
  Armhålor 259 kr
  Bikinilinje 259kr

  Haka eller överläpp 195 kr
  Haka & Överläpp 259 kr

 • Bryn och fransar

  Lash lift (Combinal) är en behandling som böjer fransarna och håller ca 6-8 veckor, det är även en keratinbehandling av hårstråt som gör att hårstråt blir starkare och undviker att brytas. Det gör att fransarna ser fylligare ut och i kombination med färgning skapas piggare ögon!

  Lash lift inkl fransfärg 725kr

  Lash lift inkl Frans & brynfärgning samt formning 825kr

  Lash lift inkl brynformning 725kr

  Browlift är en behandling som lägger brynstråna på plats och i kombination med färgning ser brynen fylligare ut! Det är även en keratinbehandling av hårstråt som gör att hårstråt blir starkare och undviker att brytas.

  Browlift inkl. färg & form 625kr

  Lash & brow lift inkl. färg & form 1250kr

  Brynformning 175 kr
  Brynfärgning inkl form 225 kr
  Fransfärgning 195 kr
  Fransfärgning inkl brynformning 225 kr
  Färgning av fransar & Bryn inkl. form 325kr