Julkampanj 1753 Skincare

Årets JULKAMPANJ
(och lansering av Makeup Remover)

Vi presenterar idag stolt årets julkampanj tillsammans med en helt unik Makeup Remover.

Erbjudandet innebär att du får samtliga våra tre endocannabinoidsystemvänliga produkter – Au Naturel Makeup Remover, The ONE Facial Oil och I LOVE Facial Oil (värde 1897 kr) för 1099 kr

Detta är den enda hudvårdsrutin du behöver och det finns inget bättre tillfälle än nu att uppgradera din befintliga hudvårdsrutin.


Au Naturel Makeup Remover

Rengöringar (tillsammans med peelings) är dom absolut mest skadliga produkttyperna för hudens mikrobiella mångfald och övergripande ekosystem. Generellt så rekommenderar vi aldrig att du ska rengöra ansiktet med någonting annat än vatten om du verkligen inte behöver.

Men, använder du makeup eller befinner dig i luftförorenade miljöer så måste du ta bort detta ”smuts” utan att skada hudens ekosystem. Vi testade en stor mängd olika lösningar innan vi beslutade oss för att gå vidare med en extremt enkel lösning som fungerade absolut bäst. Den har beprövats av över 60 hudterapeuter och feedbacken har varit fantastisk!

Produkten består av endast två ingredienser – Medium Chain Triglycerides (9 kolatomer stora i sin molekylära form) tillsammans med ren cannabidiol (CBD). Triglycerider är den största beståndsdelen av vårt mänskliga sebum och finns därav redan naturligt i huden. Dessa två ämnen binder sig med fett (makeup och annat vi inte vill ha på huden), löser upp dessa så att du enkelt kan skölja av med vatten alternativt rengöra med en bomullshandduk eller bomullspads.

Nu kanske du tänker – ”Blir det inte flottigt att använda en olja som rengöring?”. Generellt så kan oljor kännas flottiga men just denna molekylära storlek av MCT är så pass liten av den inte känns flottig. Den är bara helt fantastisk, skapar lyster, elasticitet och fasthet. Dessutom så behöver du använda en mycket mindre mängd av våra ansiktsoljor efter att du använt denna produkt som rengöring/makeup remover.

Ingredienser: Caprylic/Capric Triglyceride, Cannabidiol

Användning
Applicera ett antal droppar på ansiktet och massera in. Använd en varm fuktig handduk eller bomullspad för att avlägsna smuts och makeup.

Förpackning
Glasflaska med pump – 100ml / 3,38 fl.oz