Frekvensterapi

Healy är nya generationens frekvensapparat som är nu så komprimerad att den är bärbar och förprogrammerad med program som alla kan använda. Med Healy aktiverar vi kroppens egen läkningsförmåga och balanserar energifältet i och runt kroppen på ett holistiskt sätt. Allt materia är uppbyggt av frekvenser så även alla kroppens organ. Healy är en medicinsk produkt för smärtbehandling vid kronisk smärta, fibromyalgi, skelettsmärta och migrän samt stödbehandling vid psykiska besvär som depression, ångest och relaterade sömnproblem. 

Med denna smarta apparat som är uppbyggd med en kvantsensor har den en funktion att skanna och känna av obalanser i kroppens olika frekvenser och ger då behandlingsalternativ. Detta gör att behandlingen blir mer direktanpassad just för stunden, då vi har många processer igång samtidigt kan det annars vara svårt att veta vad att fokusera på för bästa resultat. Obalans i kroppen uppkommer när fysiska och emotionella utmaningar förändrar flödet i de hälsosamma kroppsprocesserna (frekvenserna).

Denna enkla, smidiga apparat är utvecklad i Tyskland av utvecklare och ingenjörer som i 15 år har varit kopplad till TimeWaver systemet. Personen bakom allt heter Marcus Schmieke. Vetenskapen bakom Healy och Time Waver är baserad på Becker och Nordenstroms teori att ”många sjukdomar och obalanser i kroppen är orsakade av att skillnaden i cellmembranens elektriska potential har minskat onaturligt.”

Här på Buenosdiaz kan du få behandling, välj mellan 30min för 350kr eller 60 min för 600kr. Det går även att få det som tillägg i behandling t.e.x. ansiktsbehandling då till en kostnad av 150kr.

Kom och bli nerbäddad och vila med Healys frekvenser. Healy är en medicinsk enhet som bärs på kroppen för att stimulera läkning med hjälp av individuellt bestämda energifrekvenser. Det används för behandling av kronisk smärta, fibromyalgi, skelettsmärta och migrän, samt för stödjande behandling av depression, ångest och relaterade sömnstörningar. Obs om du har epilepsi, pacemaker eller äter hjärtmedicin (blodtrycksmedicin går bra) avråder vi från denna typen av behandling.

Skulle du sedan vilja så finns möjligheten att investera i en egen Healymaskin för hemmabruk då med oss som support.